Mini Boxer ne 4 ngjyra

Mini Boxer ne 4 ngjyra

990 L

Prania e Butonave te volumit, butoni i ndezjes dhe fikjes.
E pershtatshme per tu marre kudo me vete.
Ngjyra e bardhe, shampanje, e kuqe, gri.

Pershkrimi

Mini Boxer ne 4 ngjyra.
Cmimi: 990 Leke.
Prania e Butonave te volumit, butoni i ndezjes dhe fikjes.
E pershtatshme per tu marre kudo me vete.
Ngjyra e bardhe, shampanje, e kuqe, gri.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Mini Boxer ne 4 ngjyra”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp