Mbajtëse telefoni e vogël me magnet

Mbajtëse telefoni e vogël me magnet

690 L

Kjo mbajtëse celulari është e përkryer për smartphone.
Montohet lehtësisht dhe është praktike.
Magnet i fuqishem.
Rrotullohet 360°.
Universale për të gjithë telefonat.
Mund të vendosni telefonin tuaj dhe të flisni kur jeni duke udhëtuar.

SKU: BZ-02052020-AM-12

Pershkrimi

Mbajtëse telefoni e vogël me magnet .
Kjo mbajtëse celulari është e përkryer për smartphone.
Montohet lehtësisht dhe është praktike.
Magnet i fuqishem.
Rrotullohet 360°.
Universale për të gjithë telefonat.
Mund të vendosni telefonin tuaj dhe të flisni kur jeni duke udhëtuar.
Vetëm Per 690 Lekë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Mbajtëse telefoni e vogël me magnet”

Informacioni i Shitesit

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq