Mbajtese Telefoni Dhe Pijesh

990 L

Mbajtëse telefoni për motorr.
Montohet poshtë pasqyrës së motorrit.
Rrotullohet 360°.
Kundra ujit dhe kundër tronditjeve.
Montohet lehtësisht.

SKU: BZ-02052020-AM-8
Shihni shportën

Pershkrimi

Mbajtese Pijesh dhe telefoni për makinë.
Kaq e nevojshme sidomos në makinat që nuk kanë hapësirë të vecantë për pijet.
Me funksion të dyfishtë për të mbajtur telefonin dhe në të njëjtën kohë edhe pijen.
Vendoset tek ventilatori i makinës.
Universale pasi përshtatet për cdo lloj makine.
Vetem Per 990 Lekë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Mbajtese Telefoni Dhe Pijesh”