Mbajtese Telefoni Dhe Karikues Wireless

1,890 L

Mbajtëse Telefoni Inovative me Karikim Wireless.
Ka krah Fleksibël për monitim.
Cilësia Premium me nje dizenjim special për kapje të fortë.
Ka mbajtëse Gome që e mbron nga gërvishtjet.
Universale për të gjithë telefonat.
Mund të vendosni telefonin tuaj dhe të flisni kur jeni duke udhëtuar.
Bejini udhëtimet tuaja më të bukura.

SKU: BZ-02052020-AM-14
Shihni shportën

Pershkrimi

Mbajtëse Telefoni Inovative me Karikim Wireless.
Ka krah Fleksibël për monitim.
Cilësia Premium me nje dizenjim special për kapje të fortë.
Ka mbajtëse Gome që e mbron nga gërvishtjet.
Universale për të gjithë telefonat.
Mund të vendosni telefonin tuaj dhe të flisni kur jeni duke udhëtuar.
Bejini udhëtimet tuaja më të bukura.
Vetëm Per 1890 Lekë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Mbajtese Telefoni Dhe Karikues Wireless”