Maska profesionale mbrojtëse me valvul KN95

Maska profesionale mbrojtëse me valvul KN95

799 L

95% mbrojtje ndaj të gjithë mikroorganizmave, batkereve dhe viruseve.
Shumë përdorimshme, pasi mund të lahen.
Përmbajtja është pambuk i pastër (janë miqësore me lëkurën).
Nuk vështirëson frymëmarrjen.

SKU: FS-03042020-MV-1

Pershkrimi

Maska profesionale mbrojtëse me valvul KN95.
Cmimi: 799 Lekë.
95% mbrojtje ndaj të gjithë mikroorganizmave, batkereve dhe viruseve.
Shumë përdorimshme, pasi mund të lahen.
Përmbajtja është pambuk i pastër (janë miqësore me lëkurën).
Nuk vështirëson frymëmarrjen.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Maska profesionale mbrojtëse me valvul KN95”

Informacioni i Shitesit

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq