Maska me ngjyra të ndryshme për mbrojtje nga Virusi

Maska me ngjyra të ndryshme për mbrojtje nga Virusi

150 L

Maskat mund të lahen deri në 90 grad.
Kujdesuni për veten dhe për familjen tuaj.
Përdorimi i maskes:
Përpara se të vendosni maskën, lani duart tuaja me sapun dhe ujë ose me një solucion me bazë alkooli.
Mbuloni gojën dhe hundën me maskë, duke u siguruar që të përshtatet mirë me fytyrën tuaj.
Mos e prekni maskën gjatë vendosjes- nëse e prekni, lani duart.
kur maska laget apo zbutet nga lagështira, zëvendësojeni atë me një të re dhe lajeni.
Hiqeni maskën duke e kapur atë nga llastiku dhe mos prekni pjesën e përparme të maskës.

SKU: GR03032020-MC-3

Pershkrimi

Maska me ngjyra të ndryshme për mbrojtje nga Virusi.
Cmimi: 150 Lekë.
Maskat mund të lahen deri në 90 grad.
Kujdesuni per veten dhe per familjen tuaj.
Perdorimi i maskes:
Përpara se të vendosni maskën, lani duart tuaja me sapun dhe ujë ose me një solucion me bazë alkooli.
Mbuloni gojën dhe hundën me maskë, duke u siguruar që të përshtatet mirë me fytyrën tuaj.
Mos e prekni maskën gjatë vendosjes- nëse e prekni, lani duart.
kur maska laget apo zbutet nga lagështira, zëvendësojeni atë me një të re dhe lajeni.
Hiqeni maskën duke e kapur atë nga llastiku dhe mos prekni pjesën e përparme të maskës.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Maska me ngjyra të ndryshme për mbrojtje nga Virusi”

Informacioni i Shitesit

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq