Abonim Yoga për 1 muaj me 50% ULJE

4,000 L

  • Disiplina: Baptist Power Yoga
  • Abonim është i plotë 1 mujor.
  • Kuponin mund ta përdorni brenda 30 ditëve nga momenti që e blini.
  • E vlefshme vetëm për Tiranën.
  • Kuponi përfitohet vetëm nga një person dhe mund të bëhet dhuratë për të tjerët.
SKU: GR24032020-OF-1
Shihni shportën

Pershkrimi

GRAL sjell ofertën ekskluzive vetëm në #GRAL_KUPONA, Abonim për YOGA me 50% ULJE!
-Kuponat në gjendje: 30 COPE
-Yoga zhvillohet nga Anilda (personi i parë që ka sjellë këtë disiplinë në Shqipëri. Anilda rikthehet nga një kohë e gjatë nga Amerika për ti dhënë vlerë kësaj disipline pikërisht në vendin e saj, Shqipërinë! Anilda është e certfikuar me shumë kualifikime ndërkombëtare dhe sjell risi për të gjithë komunitetin).
-Disiplina: Baptist Power Yoga (Stili më energjik, transformues dhe relaksues).
-Abonimi është i plotë  1-mujor.
-Kuponin mund ta përdorni brenda 30 ditëve nga momenti që e blini.

Informacion mbi disiplinën:

Yoga është një sistem i gjërë dhe kompleks me një histori 5000 vjeçare që lindi në Indi. Praktikuesit e lashtë të Yogës dinin kuptimin e thellë të qenieve njerëzore, krijesave të vërteta dhe atyre që kanë nevojë të jetojnë në harmoni me veten dhe mjedisin përreth.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Abonim Yoga për 1 muaj me 50% ULJE”