Kuletë e zezë për femra e vogël me mbyllje buton dhe zinxhir gold

990 L

Madhësi e vogël.
Ngjyra e zezë.
Mbërthimi me buton dhe me zinxhir gold.
Me një stampë gold që e bën më klasike.
Lehtësisht e kombinueshme.
E përkryer për të mbajtur gjithçka ju nevojitet gjatë ditës.
Aksesorët bëjnë diferencën në veshjen tuaj.

Availability: 9 ne gjendje SKU: GR20200701_KF-4
Shihni shportën

Pershkrimi

Kuletë e zezë për femra e vogël me mbyllje buton dhe zinxhir gold.
Cmimi: 990 Lekë.
Madhësi e vogël.
Ngjyra e zezë.
Mbërthimi me buton dhe me zinxhir gold.
Me një stampë gold që e bën më klasike.
Lehtësisht e kombinueshme.
E përkryer për të mbajtur gjithçka ju nevojitet gjatë ditës.
Aksesorët bëjnë diferencën në veshjen tuaj.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kuletë e zezë për femra e vogël me mbyllje buton dhe zinxhir gold”