Kufje Wireless P47

1,190 L

Gjendje në ngjyrat e bardhë dhe të zezë
Të përdorshme në një rreze 10m
Talk time: 6 hours
Standby time up to 15 hours

Shihni shportën

Pershkrimi

Kufje Wireless P47
Cmimi: 1190 lekë
Gjendje në ngjyrat e bardhë dhe të zezë
Të përdorshme në një rreze 10m
Talk time: 6 hours
Standby time up to 15 hours

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kufje Wireless P47”