Kufje portabel

2,490 L

Kufje portabël
Lidhja me magnet bën që të ofrojnë më tepër komoditet se kufjet me kabell dhe më shumë siguri se ato pa kabllo.
Ofrojne rehati per veshin tuaj.
Prania e 3 butonave ngritja ose ulja e volumit dhe butoni i fikjes i bejne komode per cdo moment te dites.

Shihni shportën

Pershkrimi

Kufje portabël
Cmimi: 2490 lekë!
Lidhja me magnet bën që të ofrojnë më tepër komoditet se kufjet me kabell dhe më shumë siguri se ato pa kabllo.
Ofrojne rehati per veshin tuaj.
Prania e 3 butonave ngritja ose ulja e volumit dhe butoni i fikjes i bejne komode per cdo moment te dites.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kufje portabel”