Kostum Cute Cat për vogëlushen tuaj

Kostum Cute Cat për vogëlushen tuaj

1,990 L

Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza dhe tutat me logon e Cute Cat.
Bluzë e bardhë, tuta të kuqe.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: ID11022019-KK-3

Pershkrimi

Kostum Cute Cat për vogëlushen tuaj.
Cmimi: 1900 Lekë.
Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza dhe tutat me logon e Cute Cat.
Bluzë e bardhë, tuta të kuqe.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kostum Cute Cat për vogëlushen tuaj”

Ne bashkëpunojmë me më të mirët:

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq