Kostume Mickey & Minnie për vogëlushen tuaj

2,490 L

Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza dhe tutat me logon Mickey & Minnie.
Stampa te tutat tek te dy gjunjët.
Bluzë e kuqe, tuta të zeza.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: ID11022019-KK-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Kostume Mickey & Minnie për vogëlushen tuaj.
Cmimi: 2490 Lekë.
Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza dhe tutat me logon Mickey & Minnie.
Stampa te tutat tek te dy gjunjët.
Bluzë e kuqe, tuta të zeza.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kostume Mickey & Minnie për vogëlushen tuaj”