Kostum velvet i kuq për fëmijët tuaj

1,990 L

Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza me logon e princeshes përpara dhe me kapuc.
Me xhepa tek tutat.
Bluzë e kuqe, tuta të kuqe.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: HR11022019-KKF-2
Shihni shportën

Pershkrimi

Kostum velvet i kuq për fëmijët tuaj.
Cmimi: 1900 Lekë.
Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza me logon e princeshes përpara dhe me kapuc.
Me xhepa tek tutat.
Bluzë e kuqe, tuta të kuqe.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kostum velvet i kuq për fëmijët tuaj”