Kostum sportiv me motive me kanatjere për meshkuj

2,490 L

Katanjere zhapone.
Jaka rrumbullake.
Me motive dhe logo Simpson.
Tuta të shkurtra.
Prerje e ngushtë.
Me motive dhe logo Simpson.
Me dy xhepa.
Shumë të rehatshme dhe praktike.
I përshtatshëm për plazh.

SKU: ALB24072020-KSM-13
Fshije opsionin e zgjedhur
Shihni shportën

Pershkrimi

Kostum sportiv me motive me kanatjere për meshkuj.
Cmimi: 2,490 Lekë
Masat në gjendje: S, M, L, XL.
Katanjere zhapone.
Jaka rrumbullake.
Me motive dhe logo Simpson.
Tuta të shkurtra.
Prerje e ngushtë.
Me motive dhe logo Simpson.
Me dy xhepa.
Shumë të rehatshme dhe praktike.
I përshtatshëm për plazh.

Informacione Shtesë

Masa

S, M, L, XL

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kostum sportiv me motive me kanatjere për meshkuj”