Kostum i zi me logo Adidas sportiv për fëmijë

1,990 L

Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza me logon Nike përpara dhe me kapuc.
Me xhepa tek tutat.
Bluzë e zezë, tuta të zeza.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: BR11022019-KK-2
Shihni shportën

Pershkrimi

Kostum i zi me logo Adidas sportiv për fëmijë.
Cmimi: 1900 Lekë.
Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza me logon Nike përpara dhe me kapuc.
Me xhepa tek tutat.
Bluzë e zezë, tuta të zeza.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kostum i zi me logo Adidas sportiv për fëmijë”