Kostum sportiv gri për fëmijë

1,990 L

Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza me logo dhe me kapuc.
Bluza gri, tuta gri.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: HR10102019KF-4
Shihni shportën

Pershkrimi

Kostum sportiv gri për fëmijë.
Cmimi: 1990 Lekë.
Mosha: 1- 6 Vjec.
Një stil i kostumit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Kostumi përmban tuta sportive dhe bluzë.
Bluza me logo dhe me kapuc.
Bluza gri, tuta gri.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kostum sportiv gri për fëmijë”