Kostum blu saks klasik për femra

3,490 L

Xhaketë dhe pantallona prerje klasike.
Ngjyra blu saks.
Xhaketa me një kopsë.
Xhaketa e gjatë.
Pantallonat stil tub sipër kyci.
Material super cilësor.
Tepër praktik për në zyrë dhe Evente.

SKU: AR10102019KF-7
Fshije opsionin e zgjedhur
Shihni shportën

Pershkrimi

Kostum blu saks klasik për femra.
Cmimi 3,490 L.
Masat 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48.
Xhaketë dhe pantallona prerje klasike.
Ngjyra blu saks.
Xhaketa me një kopsë.
Xhaketa e gjatë.
Pantallonat stil tub sipër kyci.
Material super cilësor.
Tepër praktik për në zyrë dhe Evente.

Informacione Shtesë

masat

36, 38, 40, 42, 44, 46

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Kostum blu saks klasik për femra”