SUPER

Pantallona big size blu këmishë me vija

3,980 L

Pantallona big size dhe këmishë me prerje klasike për femra.
Ngjyra e pantallonave blu e errët.
Pantallonat stil tub.
Prerje me bel të lartë.
Gjatësia deri te kyci i këmbës.
Këmisha masa Standarte.
Ngjyra e këmishës e zezë me vija të bardha.
Këmisha pa jakë.
Këmisha me dy xhepa të vegjël përpara.
Mbërthimi i këmishës pa kopsa.
Material super cilësor.
Tepër praktik për në zyrë dhe Evente.

SKU: AL06122019-KF-9
Fshije opsionin e zgjedhur
Shihni shportën

Pershkrimi

Pantallona big size blu këmishë me vija.
Pantallona klasike këmishë portokalli.
Çmimi: 1990 Lekë cdo produkt.
Masa: 44,46,48,50.
Pantallona big size dhe këmishë me prerje klasike për femra.
Ngjyra e pantallonave blu e errët.
Pantallonat stil tub.
Prerje me bel të lartë.
Gjatësia deri te kyci i këmbës.
Këmisha masa Standarte.
Ngjyra e këmishës e zezë me vija të bardha.
Këmisha pa jakë.
Këmisha me dy xhepa të vegjël përpara.
Mbërthimi i këmishës pa kopsa.
Material super cilësor.
Tepër praktik për në zyrë dhe Evente.

-Masa: 44,46,48,50

Informacione Shtesë

masat

44, 46, 48, 50

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pantallona big size blu këmishë me vija”