Golf pana për femra i punuar

Golf pana për femra i punuar

1,990 L

Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i punuar.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

SKU: AL-14112019-PF-22

Pershkrimi

Golf pana për femra i punuar.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i punuar.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Golf pana për femra i punuar”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp