Golf i kuq për femra punim me vija

1,690 L

Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

SKU: AL-08012020-PF-9
Shihni shportën

Pershkrimi

Golf i kuq për femra punim me vija.
Cmimi 1690 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

Informacione Shtesë

masat

S, M, L, XL

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Golf i kuq për femra punim me vija”