Golf i bardhë për femra

Golf i bardhë për femra

1,690 L

Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

SKU: AL-08012020-PF-15

Pershkrimi

Golf i bardhë për femra.
Cmimi 1690 Lekë.
Masat Standarte përshtatet me S M L.
Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Golf i bardhë për femra”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp