Golf blu saks për femra punim me vija

Golf blu saks për femra punim me vija

1,690 L

Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

SKU: AL-08012020-PF-10

Pershkrimi

Golf blu saks për femra punim me vija.
Cmimi 1690 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka golf.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
I ngrohtë dhe komod.

Informacione Shtesë

masat

S, M, L, XL

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Golf blu saks për femra punim me vija”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp