Fustan me rrip në mes i kuq

Fustan me rrip në mes i kuq

2,190 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të shkurtër me pufka.
Me rrip në mes si copa dhe ngjyra e fustanit.
Gjatësia mbi gjurit.
Masa është standarte.
I thjeshtë për në përditshmëri.
Përshtatet sipas trupit.

SKU: DE-13042020-FUF-14

Pershkrimi

Fustan me rrip në mes i kuq.
Cmimi 2190 Lekë!
Masa Standarte!
Jaka rrumbullake.
Krahë të shkurtër me pufka.
Me rrip në mes si copa dhe ngjyra e fustanit.
Gjatësia mbi gjurit.
Masa është standarte.
I thjeshtë për në përditshmëri.
Përshtatet sipas trupit.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Fustan me rrip në mes i kuq”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp