Fustan me lule të vogla pranveror

Fustan me lule të vogla pranveror

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të shkurtër të përthyer.
Gjatësia poshtë gjurit.
Me prerje lisho dhe me xhepa.
Masa është standarte, prerje e gjerë.
Big size.

SKU: BR30052020-5

Pershkrimi

Fustan me lule të vogla pranveror.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte.
Jaka rrumbullake.
Krahë të shkurtër të përthyer.
Gjatësia poshtë gjurit.
Me prerje lisho dhe me xhepa.
Masa është standarte, prerje e gjerë.
Big size.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Fustan me lule të vogla pranveror”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp