Fustan leopard për mbrëmje

2,490 L

Me rripa të hollë.
Gjatësia poshtë gjurit.
Modeli perfekt për mbrëmje.
Materiali: polister dhe elastan!

SKU: BR20022020-FM-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Cmimi 2490 Lekë.
Masat Standarte.
Me rripa të hollë.
Gjatësia poshtë gjurit.
Modeli perfekt për mbrëmje.
Materiali: polister dhe elastan!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Fustan leopard për mbrëmje”