Sale

Eko Gjiri + Vizite ose Eko Gjinekologjike + Vizite

L

  • Eko Gjiri + Vizite ose Eko Gjinekologjike + Vizite.
  • Kuponin mund ta përdorni deri në datën 31 Mars 2020.
  • Kjo ofertë është ekskluzive vetëm në Gral Albania!
  • Oferta është e vlefshme për tu përfituar deri në datën 8 Mars.
  • Kuponi është i vlefshëm për Zonjat/ Nënat.
SKU: GR-08032020-KP
Fshije opsionin e zgjedhur
Shihni shportën

Pershkrimi

Shëndeti është DHURATA më e mirë që mund ti bëni vetes! #GRAL_KUPONA sjell FALAS për Nënat –>Eko Gjiri + Vizitë ose Eko Gjinekologjike + Vizitë.

Tek TELEDOC Albania  mund të përfitoni një nga dy paketat: Eko Gjiri + Vizitë ose Eko Gjinekologjike + Vizitë.
-Kuponin mund ta përdorni deri në datën 31 Mars 2020.
-Kuponi është i vlefshëm për Zonjat/ Nënat.
-Kjo ofertë është ekskluzive vetëm në Gral Albania!
-Kush përfiton kuponin GRAL, ka mundesine të përfitoj edhe Kartën e shëndetit Teledoc për 1 vit me 5% ULJE (ku mund të perfitoj keshillim non stop me mjekët profesionist në telefon ose online, vizita falas gjatë gjithë vitit ne klinikë dhe 10% ULJE me cdo analizë për tu realizuar.
-Oferta është e vlefshme për tu përfituar deri në datën 8 Mars.
-Numri i kuponave në dispozicion është vetëm 10 COPE.

Cel: +355 696000525

Informacione Shtesë

Paketat

Eko Gjiri + Vizitë, Eko Gjinekologjike + Vizitë

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Eko Gjiri + Vizite ose Eko Gjinekologjike + Vizite”