Çantë për femra pana e vogël

1,490 L

Madhësi e vogël.
Ngjyra pana.
Riipat me detaje me print.
Anash me lëkurë me print.
Mbërthimi me zinxhir dhe me një rrip.
Me rripa të shkurtër.
Mund ti vihet dhe një rrip i gjatë anash.
Mund të mbahet në dorë dhe në supe.
Lehtësisht e kombinueshme.
E përkryer për të mbajtur gjithçka ju nevojitet gjatë ditës.

Availability: 10 ne gjendje SKU: MA12042020-CF-14
Shihni shportën

Pershkrimi

Çantë për femra pana e vogël.
Cmimi: 1490 Lekë.
Madhësi e vogël.
Ngjyra pana.
Riipat me detaje me print.
Anash me lëkurë me print.
Mbërthimi me zinxhir dhe me një rrip.
Me rripa të shkurtër.
Mund ti vihet dhe një rrip i gjatë anash.
Mund të mbahet në dorë dhe në supe.
Lehtësisht e kombinueshme.
E përkryer për të mbajtur gjithçka ju nevojitet gjatë ditës.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Çantë për femra pana e vogël”