Braçetë Muri Me Panel Diellor

Braçetë Muri Me Panel Diellor

1,190 L

Karikohet vetëm me energjinë diellore.
Pa nevojën e kabujve dhe energjisë elektrike.
I pajisur me sensor ditë/natë.
Rezistent ndaj kushteve atmosferike.
Montohet lehtësisht.

SKU: BZ-22042020-LL-3

Pershkrimi

Braçetë Muri Me Panel Diellor.
Karikohet vetëm me energjinë diellore.
Pa nevojën e kabujve dhe energjisë elektrike.
I pajisur me sensor ditë/natë.
Rezistent ndaj kushteve atmosferike.
Montohet lehtësisht.
Vetëm Për 1190 Lekë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Braçetë Muri Me Panel Diellor”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp