Aparat dylli pë depilim

999 L

Depilim në kushte shtëpie.
Aparat komod dhe i lektë për përdorim.
Mbajeni lëkuren tuaj të pastër me makinerinë e dyllit.
Eshtë e persosur për shkrirjen e dyllit.
Rimbushet lehtësisht.
Mënyra më e mirë për të hequr qimet tuaja të padëshiruara.

SKU: HA29062020-PK-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Aparat dylli pë depilim
Cmimi 990 Lekë.
Depilim në kushte shtëpie.
Aparat komod dhe i lektë për përdorim.
Mbajeni lëkuren tuaj të pastër me makinerinë e dyllit.
Eshtë e persosur për shkrirjen e dyllit.
Rimbushet lehtësisht.
Mënyra më e mirë për të hequr qimet tuaja të padëshiruara.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Aparat dylli pë depilim”