Alkool Etilik i Çnatyruar 70%

690 L

Antiseptik dhe dezinfektues për përdorim të jashtëm.
Përdoret për dezinfektim të objekteve të ndryshme.
Vret mikrorganizmat duke denaturuar proteinat dhe shkrirë lipidet e tyre.
Ka spektër të gjerë veprimi kundër: baktereve, viruseve.

SKU: FS-03042020-AE-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Alkool Etilik i Çnatyruar 70%.
Shishja 1 litër 699 Lekë.
Antiseptik dhe dezinfektues për përdorim të jashtëm.
Përdoret për dezinfektim të objekteve të ndryshme.
Vret mikrorganizmat duke denaturuar proteinat dhe shkrirë lipidet e tyre.
Ka spektër të gjerë veprimi kundër: baktereve, viruseve.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Alkool Etilik i Çnatyruar 70%”