Ora për Femra, rripi zinxhir, ngjyra e zezë

Ora për Femra, rripi zinxhir, ngjyra e zezë

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Rripi Zinxhir.
Ngjyra e rripite zezë.
Fusha Gold.
Fusha me dizenjo.
Fusha pa numra.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OF-11

Pershkrimi

Ora për Femra, rripi zinxhir, ngjyra e zezë.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rripi Zinxhir.
Ngjyra e rripit zezë.
Fusha Gold.
Fusha me dizenjo.
Fusha pa numra.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtese

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra, rripi zinxhir, ngjyra e zezë”

Informacioni i Shitesit

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq