Fustan stofi me kuadrata vishnje dhe të zeza

Fustan stofi me kuadrata vishnje dhe të zeza

1,990 L

SKU: BR12112019FUF- 3
Spastroje
  • Pershkrimi
  • Informacione Shtese
  • Pershtypjet

Pershkrimi

Fustan stofi me kuadrata vishnje dhe të zeza

 

Informacione Shtese

masat

42, 44, 46, 48, 50

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Fustan stofi me kuadrata vishnje dhe të zeza”